Kjp Spania Landslagsdrakt, Monaco Drakt

Billige Fotballdrakter

Fotballfans ble moret over Kepa Arrizabalagas reaksjon

kepa ble droppet av manager kjpe fotballdrakter over streken p pause

Fotballfans ble moret over Kepa Arrizabalagas reaksjon p West Broms pningsml under uavgjort 3-3 hjemme mot Chelsea.

Kepa ble droppet av manager Frank Lampard etter at han gjorde to kritiske feil under Premier League-oppgjrene med Brighton og Liverpool, og klubben flyttet for styrke mlvaktsmulighetene med signeringen av Edouard Mendy.

Franskmannen var ikke klar i tide til mte Baggies p The Hawthorns, men Lampard valgte fortsatt velge veteranen Willy Caballero foran Kepa.

Kjp Spania Landslagsdrakt Den eksilerte Blues-keeperen ble avbildet mens han snakket med lagkamerat Jorginho p tribunen etter at Callum Robinson pnet scoringen etter fire minutter. med fans som hevdet at han kritiserte Caballero.

Robinsons lave skudd fly gjennom beina p Reece James og mot nedre hyre hjrne, men Caballero klarte ikke komme seg raskt nok ned til redde og hindre Chelsea i g bak.

Monaco Drakt En annen person antydet sarkastisk at Kepa kan bestemme seg for sette seg inn som en erstatter, og hentyder til spanjolens nektelse av forlate banen under Chelseas ligacupfinale-nederlag mot Manchester City i 2019.

Robinson doblet Albions ledelse etter 25 minutter da han stjal ballen fra Blues-debutant Thiago Silva, denne gangen avsluttet med hyrefoten.

The Baggies srget for 3-0 da Kyle Bartley banket inn fra en corner, men Chelsea klarte gjre et fint comeback i andre omgang.

Mason Mount trakk seg tilbake 10 minutter etter intervallet da han brt inn etter 20 r, og innbytter Callum Hudson-Odoi nettet det andre fr Tammy Abraham brt over streken p pause.